Blogista

Elämäni olen rakastanut tarinoita. Kirjoitettuja, näyteltyjä, kuvattuja ja kerrottuja tarinoita.  Vaikka Nidottua on ennen kaikkea  kirjablogi, se saattaa ajoittain nyrjähtää käsittelemään  muitakin tarinoita tarjoilevia aiheita, kuten teatteria tai elokuvia.

Blogia kirjoittelee kolmevitonen perheenäiti, Taru, jolla on vinoutunut ja ylitsepääsemätön tarve ruuhkauttaa kiireistä elämäänsä jatkuvilla uusilla projekteilla. Tämä blogi on yksi niistä.  Luen pääsääntöisesti taideproosaa, mutta myös runoja ja näytelmiä. Historiallinen kirjallisuus ja asiatekstit vaativatkin jo erinomaiset suositukset, ennen kuin tartun niihin. Blogi syntyi, kun päätin, että  voin yhtä hyvin myös kirjoittaa lukemastani. Kirjoittaessani saan proosallista voimistelua itsekin työssäni käytetyn kapulakielen vastapainoksi. Ehkä myös säästän läheisiäni loputtomilta kirja-analyyseiltäni. Ehkä.

Tunnette minut entuudestaan, jos seurasitte aiemmin ystäväni Hennan kanssa pitämäämme ruokablogia Sitruunaruoho. Henna on myös luvannut ajoittain vierailla blogissani ja esitellä elämäntapakirjallisuutta.

Tervetuloa seuraamaan blogia!

blogista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s