Tervetuloa!

Elämäni olen rakastanut tarinoita. Kirjoitettuja, näyteltyjä, kuvattuja ja kerrottuja tarinoita. Vaikka Nidottua on ennen kaikkea  kirjablogi, se saattaa ajoittain nyrjähtää käsittelemään  muitakin tarinoita tarjoilevia aiheita, kuten teatteria tai elokuvia.

Olen kolmevitonen perheenäiti, jolla on vinoutunut ja ylitsepääsemätön tarve ruuhkauttaa kiireistä elämäänsä jatkuvilla uusilla projekteilla. Tämä blogi on yksi niistä.  Luen pääsääntöisesti taideproosaa, mutta myös runoja ja näytelmiä. Historiallinen kirjallisuus ja asiatekstit vaativatkin jo erinomaiset suositukset, ennen kuin tartun niihin.

IMG_4286

Blogi syntyi, kun päätin, että  voin yhtä hyvin myös kirjoittaa lukemastani. Kirjoittaessani saan proosallista voimistelua itsekin työssäni käytetyn kapulakielen vastapainoksi. Ehkä myös säästän läheisiäni loputtomilta kirja-analyyseiltäni. Ehkä.

Suhtaudun tähän projektiin suurella nöyryydellä ja jään mielenkiinnolla odottamaan, millaisella tahdilla tulen postaamaan juttuja. Nimittäin sen lisäksi, että aikaa on aina liian vähän,  olen myös  tolkuttoman hidas lukija.  Pysähdyn liiaksi pohdiskelemaan lukemaani, nautiskelen herkullisista sanavalinnoista, kirjoitan lauseita muistivihkoihini ja etenen romaaneissa etanan vauhtia. Luin muista kirjablogeista  kesällä tempaistusta ”lukumaratonista” ja suorastaan hengästyin sivumääristä, mitä ihmiset olivat puolessa vuorokaudessa lukeneet… Vilkaiskaapa huviksenne vaikka Nenä Kirjassa blogistin juttu omasta lukumaratonistaan… Ihan hiki nousee otsalle. Kahdehdin Kunnioitan.

IMG_4291

Mutta juuri siksi kirjablogit ovat tärkeitä. Minulle. Kun aikaa ei ole paljon, sitä lukee miellään laadukasta kirjallisuutta. Kirjablogien avulla on mielekästä seuloa kiinnostavimmat kirjat valtavan tarjonnan  joukosta.  Ja  voi sitten ihan rauhassa hidastella hyvien kirjojen parissa. Ennen lapsia luin yleensä kaikki aloittamani kirjat loppuun. Vaikka väkisin. Nyt en enää. Miten tolkutonta onkaan hampaat irvessä kärvistellä joku mauton kirja loppuun? Aikaa ei voisi huonommin tuhlata.

Mutta tervetuloa seuraamaan rauhallista postailuani. Toivottavasti pystyn seulomaan sinulle jonkun kirjan luettavaksi.

IMG_4285

Kuvat ovat Turun kaupunginkirjastosta. Hurmaava paikka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s